Home / / Regionaal Schooltennistoernooi bij TCO

Regionaal Schooltennistoernooi bij TCO

OMMEN – Afgelopen vrijdag vond in het kader van de Nationale Sportweek, het Regionaal Schooltennistoernooi plaats voor schoolkinderen uit groep 5 t/m 8. Het toernooi werd gehouden op het tenniscomplex van TCO onder leiding van tennisschool Drive.

Na een korte introductie van Sven Boers, verrichtte wethouder Ko Scheele de aftrap. Er moest in deze finale gestreden worden om een prachtige beker. Er was veel onderlinge strijd, maar na spannende wedstrijden mocht Langewieke uit Dedemsvaart de beker in ontvangst nemen. De Kwinkslag uit Slagharen werd tweede, de Kardoen uit Ommen derde en de Spreng-El uit Ane vierde. Het was een geslaagd toernooi, waar veel kinderen kennis hebben gemaakt met tennis.

Lees ook

‘Sommige stranden behoren tot de mooiste in de wereld’

Groeten uit…… Australië Bastiaan Blikman vertrok een aantal jaren geleden vanuit Ommen naar Australië om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.