Home / / Provinciaal koersbaltoernooi in Dalfsen met veertig teams

Provinciaal koersbaltoernooi in Dalfsen met veertig teams

DALFSEN – De Trefkoele in Dalfsen vormt woensdag 23 oktober voor de 27e keer het decor voor het jaarlijkse provinciaal koersbaltoernooi van Overijssel. Ook dit jaar komen er weer 40 teams in actie, afkomstig uit 26 plaatsen uit de hele provincie.

In Hal 1 worden vanaf 10.00 uur acht speelronden van elk maximaal veertig minuten afgewerkt. Aan het toernooi nemen circa 300 spelers deel, elk team moet minimaal zes en mag maximaal acht spelers tellen. De wedstrijden worden gespeeld op vijftien vilten koersbalmatten, die door de verschillende verenigingen voor dit toernooi beschikbaar worden gesteld. Om 15.30 uur begint de prijsuitreiking van het ‘PKO-2019′, verzorgd door Antoon Sibelt.

De organisatie is ook deze keer in de vertrouwde handen van de werkgroep Provinciaal Koersbaltoernooi Overijssel, met vrijwilligers uit Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Wijhe, Zwartsluis en Zwolle. De wedstrijdleiding is dit jaar in handen van SportService Zwolle. De toegang is voor publiek gratis.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.