Home / Vechtdalcentraal / Primeur bij lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen

Primeur bij lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen

Advertorial | Compleet met (g)één borst

DALFSEN – In de lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen kunnen belangstellenden kennis komen maken met een nieuw en innovatief product, de Qups van ProudBreast. De Qups zijn een modisch en comfortabel alternatief voor vrouwen met (g)één borst, die een uitwendige prothese dragen.

Eigenaresse Sacha de Vries kwam bij toeval in contact met de Qups van ProudBreast, via haar buurvrouw. Deze luchtige vulling sprak haar direct aan. Ook de mogelijkheid om deze vulling te gebruiken in combinatie met normale -niet prothese- lingerie. Sacha gunt iedere vrouw mooie lingerie. Het is precies daarom dat zij haar winkel beschikbaar stelt als pas-punt van de Qups.

De Qups kun je vanaf heden, tijdens de reguliere openingstijden te passen in de prachtige lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen. Speciaal voor geïnteresseerden organiseren ze een productpresentatie op vrijdag 4 oktober. Tussen 19.00 en 21.00 kunnen belangstellenden terecht met vragen en is ook het ProudBreast-team aanwezig.

Roze Dames Lingerie, Bloemendalstraat 1B in Dalfsen. Aanmelden kan via info@proudbreast.nl.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.