Home / / Meepraten over Dalfser toekomst tijdens thema-avonden

Meepraten over Dalfser toekomst tijdens thema-avonden

DALFSEN – In september klonk het startschot voor het Rondje van Dalfsen. Met een mobiel café trokken raadsleden, de burgemeester, collegeleden en ambtenaren de kernen in om met inwoners in gesprek te gaan over de toekomst van de gemeente. Vanaf 12 november wordt hierover doorgepraat tijdens verdiepende themabijeenkomsten.

De thema’s zijn verdeeld over drie avonden en gaan over samenleven, samenwonen en samenwerken in de gemeente Dalfsen. Een hoofdgast leidt de avond in en vertelt welke trends er aankomen. Wat betekent dat voor Dalfsen in 2030? Door samen in gesprek te gaan wil de gemeente de deskundigheid en gebiedskennis van professionals, inwoners, ondernemers en partners aanboren.

Onderwerpen mobiele café
De thema-avonden worden gehouden om inspiratie op te doen voor het ontwikkelen van de nieuwe toekomstvisie. De komende tien jaar is die richtinggevend voor de gemeentelijke besluitvorming. De avonden worden vormgegeven vanuit de verschillende invalshoeken die opgehaald zijn met het mobiele café. Denk daarbij aan onderwerpen als het aantrekken en behouden van jongeren, het woningaanbod, veilig over straat en het omgaan met de natuur.

De thema-avonden zijn op 12, 13 en 19 november. Kijk voor meer informatie op www.hetrondjevandalfsen.nl.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.