Home / tweetpost / Praat mee over de Dalfser toekomst tijdens een van de thema-avonden

Praat mee over de Dalfser toekomst tijdens een van de thema-avonden

DALFSEN – In september klonk het startschot voor het Rondje van Dalfsen. Met een mobiel café trokken raadsleden, de burgemeester, collegeleden en ambtenaren de kernen in om met inwoners in gesprek te gaan over de toekomst van onze gemeente. Vanaf 12 november praten we hierover door tijdens verdiepende themabijeenkomsten. Reserveer de data alvast in je agenda.

 De thema’s zijn verdeeld over drie avonden en gaan over samenleven, samenwonen en samenwerken in de gemeente Dalfsen. Een hoofdgast leidt de avond in en vertelt welke trends er op ons afkomen. Wat betekent dat voor ons Dalfsen in 2030? En welke keuzes maken we dan? Door samen in gesprek te gaan wil de gemeente de deskundigheid en gebiedskennis van professionals, inwoners, ondernemers en partners aanboren. Kom dus ook, je bent van harte uitgenodigd.

Onderwerpen mobiele café
De thema-avonden worden gehouden om inspiratie op te doen voor het ontwikkelen van de nieuwe toekomstvisie. De komende tien jaar is die richtinggevend voor de gemeentelijke besluitvorming. De avonden worden vormgegeven vanuit de verschillende invalshoeken die opgehaald zijn met het mobiele café. Denk daarbij aan onderwerpen zoals het aantrekken en behouden van jongeren, het woningaanbod, veilig over straat en hoe gaan we om met de natuur in onze gemeenschap.

Reserveer in je agenda
De thema-avonden zijn op 12, 13 en 19 november. Kom je ook? Reserveer de data alvast in jouw agenda en kijk op www.hetrondjevandalfsen.nl  of op de gemeentelijke social media kanalen voor aanvullende informatie over tijden en locaties!

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.