Home / / Plezier in bewegen met Fit en Vitaal 50+

Plezier in bewegen met Fit en Vitaal 50+

DALFSEN – Iedere maandag van 18.30 tot 19.30 uur kunnen belangstellenden meedoen met Fit en Vitaal 50+ bij Saam Welzijn. Bij deze activiteit ligt de nadruk op het (her)winnen van plezier in bewegen en het kennismaken met uiteenlopende vormen van (bal)sport. De lessen richten zich met name op 50-plussers die (minder) actief zijn op sportgebied.

Er is intensieve begeleiding en een grote diversiteit in de lessen, die voornamelijk gericht zijn op balsporten met een wedstrijdelement. Te denken hierbij valt aan ringhockey, basketbal, badminton, slagbal en tennis. Voor nadere informatie en aanmelden neem contact op met Jannie Geerts: 0529-793012 of mail naar: j.geerts@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.