Home / / Palthepop : Rock Night bij Het Witte Peerd in Nieuwleusen

Palthepop : Rock Night bij Het Witte Peerd in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Nieuwleusen maakt zich op voor Palthepop. Op zaterdag 30 november betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij ‘Het Witte Peerd’ in Nieuwleusen: Piledriver en Snaggletooth.

De Duitse band Piledriver is het label ‘tribute’ ver ontgroeid en hebben de reputatie Europa’s beste Status Quo-tribute te zijn. De rockers zijn trouwe fans van Status Quo uit de roemruchte jaren 1970-1981. Ze koesteren de muzikale erfenis uit die tijd en deze in ere. Snaggletooth is het Nederlandse eerbetoon aan Motorhead. “Zonder twijfel de hardst rockende band van de laatste vijf decennia”, laat de organisatie weten. Snaggletooth houdt de nalatenschap van Lemmy Killmister in leven.

Kaarten zijn nu in de voorverkoop en kosten in de maand oktober 10 euro. In november zijn de kaarten vijf euro duurder en aan de kassa betaal je 20 euro. De tickets zijn in Nieuwleusen te koop bij Klinge Rijwielen en Het Witte Peerd. Online zijn ze te bestellen via de website.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.