Home / / OZC Dames 1 haalt dubbele cijfers tegen Blauw Wit ‘66

OZC Dames 1 haalt dubbele cijfers tegen Blauw Wit ‘66

OMMEN – Zaterdag trapte OZC Dames 1 thuis af tegen Blauw Wit ‘66 uit Holten. Eerder troffen beide teams elkaar al eens in het bekertoernooi. Destijds wonnen de geel zwarten met 6-0, nu werd het maar liefst 11-0. We ontvingen het volgende verslag:

“De eerste tien minuten wordt er goed samengespeeld tussen de verschillende linies. OZC heeft duidelijk het overwicht en drukt Blauw Wit ‘66 terug naar eigen goal. Het harde werken van OZC wordt beloond met een goal. Nadat Carin Meesters de bal voorgeeft, weet Ilona Boezelman de bal tegen het net te krijgen, 1-0! Ongeveer vijf minuten later weet Robin Poelarends zich door de verdediging heen te nestelen. Ondanks dat de keeper veel moeite heeft met het schot, belandt deze niet in de goal, maar eindigt deze op de lat.

OZC voetbalt rustig verder en blijft het overwicht houden. Na weinig bijzonderheden, probeert Luna van der Staay het eens van zo’n 30 meter. En jawel, met een mooie boog vliegt de bal over de keeper heen, 2-0! Vlak daarna wurgt Inez zich tweemaal door de verdediging en schuift de bal het doel in, 4-0. Wanneer Inez Pat met een mooie solo actie op weg is naar een hattrick, denkt de keeper daar anders over. Als een kegel werd ze omver gelopen, met een penalty als resultaat. Carin Meesters neemt de penalty beheerst en tikt daarmee haar tweede doelpunt van de wedstrijd binnen, 5-0 is de ruststand.

De tweede helft is weer even aftasten, maar al snel is het OZC die de wedstrijd leidt. Mooie acties die beloond worden met drie nieuwe doelpunten. Alle drie op naam van Robin Poelarends. 8-0! De geel zwarten nemen hier nog geen genoegen mee en denderen nog even door. Vanuit een korte corner, schiet Carin Meesters hem er mooi in. Ook Robin Poelarends en Tanja Hamhuis weten het net nog eenmaal te raken, waarna het eindsignaal klinkt. We sluiten de stand af met een 11-0 winst! Een prima pot waarin goed werd gecombineerd en waarin duels stevig werden gewonnen. De verdediging stond als een muur en was een ware motor van achteruit.”

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.