Home / / Ouders van Mees Dekker bedanken Dalfsen en omgeving

Ouders van Mees Dekker bedanken Dalfsen en omgeving

DALFSEN – Ongeveer een half jaar geleden zijn de ouders van Mees; Tom dekker en Mariëlle Zantingh een inzamelingsactie gestart om hun zoon fatsoenlijk te kunnen blijven vervoeren. Mees Dekker is 6 jaar, maar door een zeldzame genetische afwijking, genaamd Mecp2 (Rett syndroom), is zijn niveau qua ontwikkeling blijven steken op dat van een kind van acht maanden oud. Mees kan niet praten en lopen, heeft een lage spierspanning en epilepsie. Hierdoor is hij rolstoelafhankelijk.

Omdat Mees fysiek wel groeit zoals ieder ander kind, werd het vervoer steeds moeilijker en zwaarder en was een auto geen optie meer. Vandaar dat de ouders de hulp hebben ingeroepen van de mensen om zich heen.
Deze oproep is fantastisch positief beantwoord door heel veel lieve mensen, de kerk, verenigingen, bedrijven en scholen. Het liefst zouden de ouders iedereen persoonlijk een dikke knuffel willen geven. Hartverwarmende reacties en donaties hebben ervoor gezorgd dat de bus op zeer korte termijn werkelijkheid wordt. Mees kan dankzij alle donaties zijn dagelijkse uitstapjes blijven doen en ook in Dalfsen zijn vader, familie en vrienden blijven bezoeken.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.