Home / / Organisatie Bakfeest verwacht wederom grote drukte

Organisatie Bakfeest verwacht wederom grote drukte

DALFSEN – Zaterdag 2 november staat er, in een zeer grote tent, het jaarlijkse Sallands Bakfeest op het programma. De locatie is evenals voorgaande jaren aan de Brinkweg in Dalfsen. Het feest dat jaarlijks uit de gehele omgeving, duizenden toeschouwers trekt, begint om 20.00 uur. De entree bedraagt vijf euro – indien binnen vóór 22.00 uur – daarna tien euro. Er vindt geen voorverkoop plaats. BeatCrooks, Mooi Wark, Papa di Grazzi, de Snollebollekes en DJ Erik Doctor zijn voor deze avond gecontracteerd.

Inmiddels is Sallands Bakfeest uitgegroeid tot een feest van formaat. Zes mensen zetten zich al jaren in om het feest ieder jaar tot een succes te maken. Om het geheel in een gezellige sfeer te laten verlopen wordt er ieder jaar veel aandacht besteed aan de aankleding van de tent. Ook de inmiddels bekende ‘Round-about-bar’ (bar in het midden van de tent) zal weer op volle toeren draaien. “Het is een feest voor jong en oud in een verwarmde tent”, aldus de organisatie. Ook deze editie laat de organisatie weer bussen en taxi’s rijden. Opgave hiervoor kan via www.bakfeest.nl.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.