Home / / Openingsconcert Kunstkring met Beethoven en Schubert

Openingsconcert Kunstkring met Beethoven en Schubert

DALMSHOLTE – Kunstkring Ommen opent het nieuwe concertseizoen met Beethoven en Schubert. Op zondag 27 oktober voeren Joachim Eijlander, cello en Anastasia Safonova, piano, werken uit van deze beide componisten. Anastasia werd opgeleid in Moskou en aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij studeerde af bij niemand minder dan Naum Grubert en was onder andere te horen op het Grachtenfestival. Zij is docente aan het Conservatorium te Maastricht. Cellist Joachim Eijlander was oprichter van het befaamde Rubens Strijkkwartet.

Het concert vindt plaats in het muziekgebouw in Dalmsholte, Goosdijk 5, aanvang: 15.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: 038 3318963/0529-457548. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 17,00 euro.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.