Home / / Open repetitie bij Senioren Popkoor Just for Fun

Open repetitie bij Senioren Popkoor Just for Fun

DALFSEN – Het Senioren Popkoor Just for Fun zingt al acht jaar op de maandagmorgen in de Trefkpele+ van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van dirigente en popzangeres Dian Heerema. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige popsongs (jaren ’60 en ’70). Op maandagmorgen 7 oktober houdt het koor een open repetitie. Iedereen is van harte welkom.

Dit geldt ook voor belangstellenden die geen noten kunnen lezen of eerder in een koor hebben gezongen. De leden komen niet alleen uit Dalfsen, maar eveneens uit de omliggende gemeenten. Het Popkoor is ook te zien en te horen tijdens een optreden bij de Open Muziekestafette in Heino op vrijdag 4 oktober om 15.30 uur in de Nicolaaskerk. Voor meer informatie over het Popkoor en de open repetitie, kan contact opgenomen worden met: Mini Duteweerd; info@justforfun-dalfsen.nl of bezoek de website: www.justforfun-dalfsen.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.