Home / / Open dagen bij Hans van Driel in Ommen

Open dagen bij Hans van Driel in Ommen

OMMEN – Hans van Driel BV in Ommen, leverancier van grondverzet- en wegenbouwmaterieel, presenteert op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober twee open dagen. Machines van bekende merken als Atlas, Kobelco, Bomag, Schaeff en Bergmann staan tijdens deze dagen op de locatie aan de Strangeweg 22 opgesteld.

Naast de verkoop van machines verhuurt het bedrijf ook machines en toebehoren. Naast al het materieel kunnen de bezoekers zien hoe het pand op alle fronten is aangepakt. De showroom, het magazijn, de kantoren en de werkplaats zijn allemaal serieus opgeknapt. De alsmaar groeiende klantenkring uit de gehele regio is van harte welkom om alles te komen bekijken. Ook alle loonbedrijven, aannemers, waterschappen, wegenbouwers, stratemakers en hoveniers die nog geen klant zijn, zijn van harte welkom.

Op informele wijze en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze kennis maken met het bedrijf.
Onder de vlag van Royal Reesink vormen Hans van Driel, de Kemp Groep, Huur&Stuur en Bruycker-Kemp (B) samen Reesink Construction Equipment (RCE). Hans van Driel is distributeur in Nederland van de merken Atlas, Schaeff en Bergmann en levert bouw-, grondverzet-, overslag- en recyclingmachines. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst biedt Hans van Driel een solide totaaloplossing.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.