Home / / Ontmoetingsdienst met het Ommer Mannenkoor

Ontmoetingsdienst met het Ommer Mannenkoor

NIEUWLEUSEN – Op zondag 20 oktober is er een ontmoetingsdienst in de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat. De voorganger is Ds. G. A. Trouwborst uit Nieuwleusen en het thema is: ‘Ik geloof dat ik twijfel’. Tijdens deze dienst verleent het Ommer Mannenkoor zijn muzikale medewerking. Het koor brengt prachtige eigen liederen ten gehore, maar zingen ook samen met de gemeente oude, bekende liederen. Na de dienst is er gelegenheid na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Aanvang: 19.00.

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.