Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders in Dalfsen

Ontmoetingsavond met en voor statushouders in Dalfsen

DALFSEN – Iedere vrijdagavond in de oneven weken houdt Saam Welzijn tussen 19.00 en 21.00 uur een ontmoetingsavond voor en met statushouders in de Trefkoele. De eerstvolgende avond staat gepland op vrijdag 25 oktober.

Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee zijn gratis.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.