Home / / Ondernemend Ommen staat aan de vooravond van een nieuw topevenement

Ondernemend Ommen staat aan de vooravond van een nieuw topevenement

OMMEN – OEG! OEG? Ja OEG! Het Ondernemers Eindejaars Gala. Ommen barst van de ondernemers in het centrum, op de industrieterreinen, in de buitengebieden maar ook gewoon aan huis; overal zijn ondernemers gevestigd.

Een groot deel van deze ondernemers zijn verenigd in verschillende netwerkverenigingen of ondernemersverenigingen. Deze verenigingen hebben hun handen ineen geslagen en organiseren het OEG.

Zakennet, ZP Ommen, Koninklijke Horeca afdeling Ommen, HVO, en de OVO dragen allemaal bij aan het evenement voor Ondernemend Ommen en willen ervoor zorgen dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Het doel van de avond is simpel: De samenwerking onder Ommer ondernemers nog verder versterken. Dit gebeurt in een ongedwongen relaxte sfeer met een hapje en drankje, muziek van The Pianohouse, een bekende spreker (wie dat is, is nog geheim) en als klap op de vuurpijl een prijs: Het Ondernemerscompliment 2019. Voor het Ondernemerscompliment 2019 kan iedereen in aanmerking komen die met zijn of haar onderneming iets gepresteerd heeft dat een compliment verdiend. Dit kan een compleet energiezuinige verbouwing zijn, een marketingactie die het landelijke nieuws bereikte, of simpelweg een topservice aan de klant.

De presentatie van deze avond is in handen van Arvin Mulder; Oud Ommenaar en werkzaam bij RTL als publieksopwarmer voor onder andere Zomer met Art, The Voice of Holland, Bankgiro Miljonairs en de Wie is de Mol finale.

Aanmelden voor OEG? Of meer informatie? Kijk op: www.oeg.nu en bestel kaarten.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.