Home / / Olderwets Høken, Brekken en Angoan met de Kisjeskearls

Olderwets Høken, Brekken en Angoan met de Kisjeskearls

DALMSHOLTE – Op zaterdag 12 oktober treden de Kisjeskearls voor de derde keer op bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Kisjeskearls is de Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om spullen te verkopen en verhalen te vertellen. Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal, te laten horen.

Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van Normaal neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere en vooral het onbekendere werk van Normaal te laten horen.

De in 2012 opgerichte band speelt zo’n 45 keer per jaar van café tot zaal tot feesttent en heeft tot nu toe reeds op een groot aantal mooie evenementen in het land mogen staan; ze speelden onder andere vijf keer tijdens het Høkersweekend, vier keer bij Høken in Toldiek en bij de onthulling van het standbeeld Normaal in Hummelo. Af en toe spelen er zelfs oud Normaal muzikanten mee waaronder; Willem Terhorst, Paul Kemper, Jan Willem Tolkamp, Alan Cascoigne en Hendrik Haverkamp.

Een avond met Kisjeskearls is een avond olderwets Høken, Brekken en Angoan

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.