Home / / ‘Niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig’

‘Niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig’

Advertorial

OMMEN – In 2005 startte Mieke Bosma haar juridisch adviesbureau Rechtsgevoel onder het motto ‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’ Na een juridische HBO-opleiding was ze 10 jaar als rechtshulpverlener werkzaam bij een landelijk bekende vakbond. Ze leerde daar de kneepjes van het vak.

Het persoonlijk behartigen van de belangen van werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering ligt haar na aan het hart. Op het landelijk gelegen kantoor van Rechtsgevoel in Ommen staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat haar klanten persoonlijk te woord en geeft deskundig advies. In goed overleg bekijkt ze welke oplossing passend is. Zo is iedere zaak maatwerk.

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht is voor de menselijke kant van een zaak. Wanneer het gesprek wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Voor bedrijven biedt Rechtsgevoel op de website nu een online tool, waarmee bij ontslag in 10 eenvoudige stappen een vaststellingsovereenkomst kan worden gemaakt. Tegen een vaste prijs zijn een juridische check en aanvullend advies mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.rechtsgevoel.nl of bel/mail: 06-81113000/ info@rechtsgevoel.nl.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.