Home / / Natuurontdekmarkt en boekpresentatie ‘Fogul’

Natuurontdekmarkt en boekpresentatie ‘Fogul’

DALFSEN – Op zaterdag 12 oktober vond er een natuurontdekmarkt plaats bij de Westermolen met de boekpresentatie van het prentenboek ‘Fogul’. De natuurontdekmarkt werd goed bezocht: Kinderen en hun familie konden deelnemen aan een workshop van de Kunstkeuken en zich vermaken in de knutselhoek. Ze konden o.a. braakballen uitpluizen bij de uilenringer Han Bouman. En luisteren naar verhalen van natuurgidsen zoals Gerrit Houtschild en een natuurgids van Landschap Overijssel. Ook de IVN was aanwezig. Er was bovendien veel interesse voor de imker en zijn bijen.

Het ‘Fogul’ prentenboek dat deze dag uitvloog, is speciaal gemaakt voor kinderen van 3 tot met 6 jaar om ze kennis te laten maken met vogels in onze omgeving. Heleen Goutbeek heeft de prenten hiervoor gemaakt en Atty van Lenteren heeft er een prachtige tekst bij geschreven. Het boekje kost 14,95 euro en is te koop bij de Boerderijwinkel bij de Molen in Dalfsen, of te bestellen via de uitgever: www.Anoda.nl.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.