Home / / Meezingmiddag in de Olmen

Meezingmiddag in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Op zaterdagmiddag 12 oktober presenteert Saam Welzijn wederom een meezingmiddag in de Olmen onder leiding van hobbyzangeres mevrouw Vlinder. Zij biedt een programma dat herkenning, aandacht en interactie teweegbrengt. Er kan worden meegezongen met bekende liedjes en er kunnen verzoeknummers worden opgegeven. Iedereen die het leuk vindt om te zingen en samen met anderen een gezellige middag wil hebben, is van harte welkom. De deur staat open op zaterdag 12 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is 5 euro per persoon, dit is inclusief koffie of thee.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.