Home / / Maatjesontmoetingsavond Voormekaar

Maatjesontmoetingsavond Voormekaar

OMMEN – Wijz Welzijn Ommen houdt ook dit najaar de maatjesontmoetingsavonden om mensen de gelegenheid te bieden elkaar te vinden. In een ongedwongen sfeer kunnen mensen elkaar leren kennen en als het klikt, misschien vaker samen afspreken.

Het ontmoeten van andere mensen staat op deze avond centraal. Dus ben jij op zoek naar iemand om een kopje koffie mee te drinken, te wandelen, een goed gesprek hebben of om samen leuke activiteiten te ondernemen? Of ben jij degene die wat tijd over heeft en graag een ander wil helpen? Kom dan naar de volgende maatjesontmoetingsavond op dinsdag 29 oktober. De avond start om 19.30 uur in buurtlokaal de Bree, Weegbreestraat 1 in Ommen, inloop vanaf 19.15 uur. Deelname is gratis.

Lees ook

Het is tijd om (weer) in beweging te komen

(Advertorial) REGIO – Veel Nederlanders zijn door de coronacrisis minder gaan bewegen, ook in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.