Home / / Lezing Harry Pierik bij Groei en Bloei

Lezing Harry Pierik bij Groei en Bloei

OMMEN – Op Woensdag 30 oktober houdt Tuinontwerper Harry Pierik uit Zwolle een lezing in Ommen met als titel: ‘Vormgeving in groen, een artistieke uitdaging’. In deze avondvullende lezing gaat Pierik dieper in op zijn stijl van ontwerpen van uiteenlopende tuinen door het hele land. In het bijzonder besteedt hij ook aandacht aan het project Secret Garden in Zwolle: gevelgroen op 40 onverwachte plekken in de stad. Hoe strookjes groen van slechts enkele decimeters breed, tegen muren, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de vergroening van een steenrijke omgeving. Elk perk is zorgvuldig gecomponeerd, vol details, altijd eenheid, alle seizoenen mooi en met een natuurlijke uitstraling. Soortenrijkdom is het toverwoord, uiteraard ook goed voor bijen, vlinders en andere insecten. De lezing wordt gehouden in de theaterzaal van De Carrousel, van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Aanvang 20.00 uur. Entree voor leden Groei en Bloei gratis, niet-leden betalen 5 euro.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.