Home / / Koninklijke onderscheiding voor de heer J.F.H. Maters

Koninklijke onderscheiding voor de heer J.F.H. Maters

DALFSEN – Tijdens een bijeenkomst rond het 30 jarig bestaan van de ‘Stichting Dalfsen helpt Oost Europa’, reikte burgemeester Erica van Lente een Koninklijke Onderscheiding uit aan voorzitter Jan Frederik Hendrik Maters. De heer Maters werd lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Decorandus is vanaf 1991 vrijwilliger, bestuurslid en voorzitter van de ‘Stichting Dalfsen helpt Oost Europa’. En vanaf 2003 bestuurslid van HOEDT; de Stichting Hulp Oost Europa Dalfsen Totaal. De uitreiking vond plaats tijdens de herinneringsavond die gehouden werd in het Emmagebouw in Dalfsen. Muziekvereniging Excelsior Dalfsen bracht Maters een muzikale hulde en gezamenlijk werd na de uitreiking van de onderscheiding het volkslied ingezet.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.