Home / / Kleurrijke klanken in de W.H. Zwarthal

Kleurrijke klanken in de W.H. Zwarthal

LEMELERVELD – Op zaterdag 2 november geven Sander van Marion (orgel) en Evelyn Heuvelmans (hobo) een concert in de W.H. Zwart Hal. Sander van Marion brengt het orgelspel uit zijn 60-jarig jubileumconcert ten gehore. Op verzoek treedt hij nogmaals op met hoboïste Evelyn Heuvelmans. Dit is tevens het afscheidsconcert.

Zestig jaar geleden begon de muzikale reis van de organist, dirigent en componist Sander van Marion, de in 1938 in Scheveningen geboren musicus. Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verwierf hij met zijn karakteristieke orgelspel, zijn improvisatietalent en zijn verrassende concerten als dirigent van vele koren, een gevestigde naam zowel in het binnen- als in het buitenland. Evelyn Heuvelmans verzorgt lessen hobo, piano en blokfluit bij Muziekschool Barneveld. Sinds de leeftijd van 12 jaar speelt ze hobo. Ze werd verliefd op de zangerige klank, de eindeloze mogelijkheden om samen te spelen, maar toch ook het solistische karakter.

De entreeprijs voor het concert bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr hebben gratis toegang. Aanvang 20.00 uur in de W.H. Zwarthal, Grensweg 17 in Lemelerveld. Reserveren is mogelijk via: 0572-371838/adhuetink@gmail.com.

Kijk voor het volledige programma op: www.huetink-royalmusic.nl

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.