Home / / Kevelaerlof in de basiliek Raalte

Kevelaerlof in de basiliek Raalte

OMMEN – Op zondagavond 6 oktober wordt Kevelaer naar de regio gehaald. Het traditionele Kevelaerlof vindt plaats in de basiliek van de H. Kruisverheffing te Raalte.

Mgr. Woorts hulpbisschop van Utrecht, is deze avond in Raalte om dit Plechtige Lof mee te vieren en de preek te verzorgen. Aan dit lof zal de fanfare St. Caecilia uit Heeten meewerken, het gemengd koor van de H. Kruisverheffing uit Raalte en ook het projectkoor uit Ommen/Slagharen o.l.v. Herman Hagels. Traditiegetrouw wordt er een sacramentsprocessie door de basiliek gehouden, waarin leden van pastorale teams uit Salland, misdienaars en acolieten, maar ook de broedermeesters en vlaggendragers van de diverse parochies meetrekken. Aanvang 19.00 uur, de kerk is open om 18.30 uur.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.