Home / / Kaarten Palthepop reeds verkrijgbaar in de voorverkoop

Kaarten Palthepop reeds verkrijgbaar in de voorverkoop

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 30 november tijdens Palthepop, betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij ‘Het Witte Peerd’ in Nieuwleusen: Piledriver (DE) en Snaggletooth. Kaarten zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten in de maand oktober 10 euro per stuk.

In november kosten deze kaarten 15 euro en aan de kassa 20 euro. De tickets zijn in Nieuwleusen te koop bij Klinge rijwielen, cafetaria Het Witte Peerd en Online via : www.ticketkantoor.nl/shop/Palthepop2019.

De Duitse band Pilederiver is het label ‘tribute’ ver ontgroeid en hebben de reputatie ‘Europa’s best Status Quo- tribute’ te zijn. De Rockers zijn trouwe fans van Status Quo uit de roemruchte jaren 1970-1981. Ze koesteren de muzikale erfenis uit die tijd en houden deze in ere. De band borduurt verder op deze sound met zelfgeschreven songs. Snaggletooth, het Nederlandse eerbetoon aan Motorhead is zonder twijfel de hardste rockende band van de laatste vijf decennia. Snaggletooth houdt de nalatenschap van Lemmy Killmister in leven.

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.