Jan Snijder 40 jaar in dienst bij Ekkelenkamp

OMMEN – Onder de medewerkers van Ekkelenkamp staat Jan Snijder vooral bekend als de man van de lekkerste pannenkoeken. Maar in die 40 jaar heeft de kok ook broodjes tot culinaire hoogstandjes bereid. Al 40 jaar een vaste waarde in het team.

Een fijne collega en altijd een grapje klaar. Oud collega Gerjan herinnert zich nog goed dat hij ooit een weddenschap met Jan afsloot: “Ik zag Jan en Ina (zijn vrouw), destijds collega’s bij Ekkelenkamp, al een tijdje om elkaar heen draaien. Ik riep dat als ze binnen een jaar zouden trouwen, ik de taart zou maken. Daar stond ik dan, twee dagen lang een bruidstaart te maken.”

Willem en Ron Ekkelenkamp, de twee generaties Ekkelenkamp die beiden met Jan Snijder hebben samengewerkt, ervaren Jan vooral als een betrouwbare en fijne werknemer. “In die 40 jaar heeft hij altijd voor ons klaargestaan en daar zijn wij hem enorm dankbaar voor”, sluiten Willem en Ron af.

Maandag werd hij verrast en opgehaald in een oldtimer, zijn passie. Na een klein tourrondje stond het team van Ekkelenkamp klaar voor een verassingsfeestje. Hij werd verrast met twee kaarten voor de Formule 1 in Zandvoort, aankomend jaar. Het team heeft alles op alles gezet om aan deze kaarten te komen, want ze waren het er over eens dat dit het ultieme cadeau zou zijn. “Toen de kaarten in de verkoop gingen hebben we met vijf collega’s op verschillende computers geprobeerd kaarten te krijgen en uiteindelijk is het ons gelukt! Fantastisch!”, aldus het team.

Eigenaren Ellen en Ron vullen nog aan: “40 jaar! Jan was hier al heel wat jaren werkzaam toen Ron geboren werd en heeft ook mee mogen maken dat de volgende twee zonen Ekkelenkamp geboren zijn. Heel bijzonder en hopelijk op naar het volgende jubileum.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.