Home / / Inwoners Nieuwleusen winnen samen 125.000 euro bij de Postcode Loterij

Inwoners Nieuwleusen winnen samen 125.000 euro bij de Postcode Loterij

NIEUWLEUSEN – Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Nieuwleusen. Op hun postcode 7711 DK (straat Stadhoek) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. Rutger (70) won een BMW en maar liefst 75.000 euro. Hij reageerde blij verrast: “Wat geweldig! We zijn al zeer tevreden mensen, maar zoiets is altijd enorm welkom. We willen dit geld gebruiken om iets leuks te doen met de familie. Daar kijken we erg naar uit.”

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.