Home / / Inspiratiesessies voeding en bewegen bij Bezoekerscentrum Ommen

Inspiratiesessies voeding en bewegen bij Bezoekerscentrum Ommen

OMMEN – Het Bezoekerscentrum naast de Besthmenermolen is steeds vaker het bruisende middelpunt van excursies, workshops en andere activiteiten. Op donderdagavond 17 en donderdagavond 31 oktober draait het er om gezond leven. Het Bezoekerscentrum werkt hiervoor samen met Christine Hulst. Zij verzorgt dan de Inspiratiesessies ‘2.0 met Voeding’ en ‘2.0 met Bewegen’.

Wil je weten hoe je met goede voeding en beweging gezonder ouder kunt worden of nu eindelijk je vitaliteitsdoel kunt halen? Zie je door al de informatie die over deze onderwerpen op je af komt, door de bomen het bos niet meer?

Christine zet het op een rijtje en legt uit. Zij is integraal vitaliteits- en leefstijlcoach en specialist op het gebied van voeding en bewegen. In een ontspannen sfeer en met humor weet zij mensen te inspireren en te motiveren.

De inspiratiesessies beginnen om 19.30 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. Kosten bedragen 15 euro per persoon, inclusief koffie. Aanmelden kan via info@succesvolvitaal.nl. Kijk voor meer informatie op www.succesvolvitaal.nl of bel Christine op 06-13421574.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kippenvel

Bij het horen of zien van verontrustende berichten krijgen veel mensen kippenvel en veelal laten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.