Home / / Herfstwandeling en -fietstocht Natuurlijk Ommen

Herfstwandeling en -fietstocht Natuurlijk Ommen

OMMEN – Natuurlijk Ommen organiseert op zondag 20 oktober voor alle natuurliefhebbers een herfstwandeling en een herfstfietstocht. Deelnemers kunnen kiezen uit een herfstwandeling van circa 7 kilometer en een fietstocht van 15 of 25 kilometer.

Starten kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur vanaf het Bezoekerscentrum Ommen, bij de Besthmenermolen. Prijs per persoon: 5 euro inclusief route, een kop koffie/thee of warme chocolademelk en een plak cake. Bij het bezoekerscentrum is het parkeren gratis.

Lees ook

Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen wint van Huisse

DALFSEN – Na vijf competitiewedstrijden staat dames 1 van Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen bovenaan het rechterrijtje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.