Home / / Herfstspeurtocht op Landgoed Vilsteren

Herfstspeurtocht op Landgoed Vilsteren

VILSTEREN – Op vrijdag 25 oktober is er speciaal voor de kinderen een speurtocht op Landgoed Vilsteren uitgezet. Kinderen kunnen samen met hun ouders of begeleiders een leuke route van zo’n 3,3 kilometer lopen.

Onderweg leren ze van alles over de natuur en het landgoed en ontmoeten ze de kluizenaar van Vilsteren. Na afloop kan er in het landgoedcentrum geknutseld worden met hout. De start vindt plaats tussen 13.00 en 14.30 uur. Deelname kost 4 euro per kind.

Start- en finishplaats is het Landgoedcentrum Vilsteren, gevestigd in de voormalige boerderij Erve Borrink. De boerderij staat midden in het dorp naast de parkeerplaats bij de kerk met de ingang aan de Borrinkdijk. Op www.landgoedvilsteren.nl is een routebeschrijving te vinden. Neem voor meer informatie contact op met Dennis Kutterik via 06-13244357.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.