Home / / GVN start uitstekend op regionale groepsspringwedstrijden

GVN start uitstekend op regionale groepsspringwedstrijden

NIEUWLEUSEN – Gymnastiekvereniging Nieuwleusen is uitstekend begonnen aan de regionale groepsspringwedstrijden. GVN was hier met twee seniorenteams vertegenwoordigd.

De dames moesten springen op minitramp, minitramp pegasus, minitramp tafel, airtrack en plank pegasus. De teams lieten zich van hun beste kant zien en de sprongen waren van hoge kwaliteit. De einduitslag van deze wedstrijd was zeer goed voor GVN. GVN 2 werd tweede op plank pegasus. GVN 1 werd eerste op minitramp, airtrack, plank pegasus en derde op minitramp pegasus. De dames waren hier erg tevreden mee en zullen zeker bij volgende wedstrijden van zich laten horen.

Dit was de eerste wedstrijd die GVN organiseert in een cyclus van vier. Komende zaterdag laten de junioren hun sprongen zien. Op 26 oktober volgt de jeugd en op 2 november zijn de plaatsingswedstrijden NK Groepsspringen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.