Home / / Glasvezel Buitenaf pleit voor snel internet in kernen Vechtdal

Glasvezel Buitenaf pleit voor snel internet in kernen Vechtdal

REGIO – Als het aan Glasvezel Buitenaf ligt krijgen Hoonhorst, Lemele, Nieuwleusen, Oudleusen, Vilsteren en Witharen snel internet via glasvezel. De afgelopen jaren boekte Glasvezel Buitenaf al succes in 45 andere glasvezelcampagnes. “Nu is het tijd voor de kernen van het Vechtdal”, laat Teresa Moriana weten. “We gebruiken onze ervaring graag om ook deze kernen aan te sluiten om het glasvezelnetwerk.”

Op maandag 7 oktober ging Glasvezel Buitenaf van start met infomarkten. Hier konden bewoners alles te weten komen over de toekomstmogelijkheden, dienstaanbieders en de verschillende abonnementen. Deze infomarkten worden vaker georganiseerd. De data zijn te vinden op de website glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/vechtdal-kernen

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.