Home / / Flash Nieuwleusen dames 1 verliest in Dalen

Flash Nieuwleusen dames 1 verliest in Dalen

INGEZONDEN

NIEUWLEUSEN – De vierde wedstrijd van het seizoen speelde Dames 1 van Flash in Dalen. Het vaste verwelkomscommite was weer aanwezig en ‘Gert’ liet ons dan ook erg welkom voelen met zijn vaste praatje. Inmiddels kende we dat stukje tekst al aardig uit ons hoofd van de vorige keren bij Dalen. ‘Ballen mogen in de tas blijven, dames’

Onze biertapper/libero Korien is nog steeds aan het genieten in Canada, dus die konden we helaas niet gebruiken om alle ballen van de grond te halen in het achterveld..

Onze eerste set begonnen we met spelverdeler Melanie Mijnheer, diagonaal Marit van der Woude, passerlopers Mireille Huzen en Manouk Schoemaker en op midden stonden Suzan Vasse en Manon van Blanken. Dalen begon met een onwijs goede serve druk en we waren dan ook even overdonderd. Al vroeg in de set had coach Stefan de beide twee time-outs benut en liepen we tegen een forse achterstand aan. Er werd nog wat gewisseld maar helaas mocht dat niet meer baten. Met een setstand van 25-9 moesten we wisselen van veld voor set nummer 2.

We begonnen wederom met een achterstand van 5-0 maar wisten in deze set terug te komen naar een stand van 16-17 voor ons. Helaas had Dalen op dat moment een sterke servesreeks waardoor we de set toch weer hebben verloren met 25-19.

In set 3 werd het anders. Door direct vanaf het begin de punten te scoren met onze goede serve en goede liedjes, lieten we zien dat we hier niet voor niets heen gekomen waren. De hele set door hadden we een nette voorsprong en we eindigden de set dan ook mooi met winst. Setstand 22-25. Het was nu 2-1 dus we gingen voor de vijfsetter in Dalen.

Set 4 begon met dezelfde opstelling als set 3 en dat loonde een groot deel van de set. We stonden lang voor en hadden alle kans om ook deze set naar ons toe te trekken. De beruchte punten boven de 20 begonnen alleen weer veel te spannend te worden. We stonden 20-23 voor en waren gebrand om de set te winnen. Helaas was Dalen dat ook en kwamen ze dichterbij. Uiteindelijk hebben wij 3 setpoints niet benut en ging de set alsnog naar Dalen.

Het was een pot waarin er veel mooie rally’s zijn geweest en er geprobeerd is om in de onwijs grote hal zoveel mogelijk van onze liedjes te laten horen maar we gingen met balende koppies de kleedkamer in met de eindstand van 3-1. Binnenkort zullen wij ook de bekerwedstrijd tegen Dalen moeten spelen in Dalen, dus dan wordt het paybacktime voor Flash dames 1!

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.