Home / / Flash Nieuwleusen dames 1 neemt één punt mee naar huis

Flash Nieuwleusen dames 1 neemt één punt mee naar huis

SNEEK/NIEUWLEUSEN – De volleybaldames van Flash uit Nieuwleusen hebben zaterdagmiddag een punt meegenomen uit Sneek. De wedstrijd eindigde in een 3-1 nederlaag.

Het team van Sneek was voor Flash Nieuwleusen dames 1 nog onbekend. De dames uit Nieuwleusen hadden echter al wel wat vooronderzoek gedaan op Instagram. Hieruit bleek dat het team van de tegenstander bestond uit jonge, lange meiden die wel houden van een spannende pot volleybal.

Na een strakke warming-up startte de eerste set. De sfeer zat er goed in. Het was een spannende set, waarin beide teams mooie punten, maar ook eigen foutjes maakten. De stand liep de hele set tegelijk op. Sneek trok uiteindelijk aan het langste eind: Flash Nieuwleusen verloor de eerste set met 25-23.

Vol goede moed begonnen de dames aan de tweede set. De tweede set begon wat lastig, maar al snel waren de dames van Flash weer op dreef. Na een klein dipje, maar ook na een paar goede services liep de stand weer tegelijk op. Helaas ging uiteindelijk de tweede set ook naar de dames van Sneek. Het werd opnieuw 25-23.

De derde set begon met een valse start. Door een sterke serve van Sneek en een paar eigen fouten begon Flash Nieuwleusen dames 1 direct met een kleine achterstand. Ondanks dat de dames na een korte time-out de draad weer oppakten, konden zij de set niet meer winnen: Sneek won deze set met 25-21.

De dames van Flash Nieuwleusen wilden absoluut niet naar huis zonder punten en waren vastberaden om de vierde set te winnen. Ze maakten een goede start en vierden elk punt met een feestje. Er werd hard gewerkt met elkaar en Flash stond telkens één of twee punten voor. Na een lange en vooral spannende rally wist dames 1 de set te winnen met 21-25. Door de 3-1 verlies heeft Flash Nieuwleusen één puntje mee kunnen nemen naar huis. Dit betekent dat zij op dit moment een vijfde plek innemen in de competitie. Aankomende week hebben de dames twee wedstrijden op het programma staan: de bekerwedstrijd op donderdag en een competitiewedstrijd op zaterdag.

Komende donderdag om 20.30 uur wordt de eerste bekerwedstrijd gespeeld in De Spil in Nieuwleusen. Dames 1 neemt het dan op tegen De Bevers dames 2. Iedereen is van harte uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.