Home / / Expositie van twee Lemelervelders in Kulturhus de Mozaïek

Expositie van twee Lemelervelders in Kulturhus de Mozaïek

LEMELERVELD – Van 2 oktober t/m 15 november exposeren twee Lemelerveldse dames in Kulturhus de Mozaïek. Aan de wanden hangen prachtige foto’s van Betsy Velthuis en in de vitrines is de collectie van Hilde Haarman te zien.

“Thuis kan ik uren in de tuin zijn om vlinders, insecten en bloemen vast te leggen met mijn camera en dat doe ik voornamelijk met de macrostand. Het is zo mooi om de details via de lens waar te kunnen nemen en daarom neem ik het publiek mee in de wereld van macro”, zegt Betsy enthousiast. Hilde Haarman richt in het Kulturhus de vitrines in met haar collectie ‘rondom de dood’. Ze stelt haar edelstenen (ruw en gepolijst) ten toon, verschillende glasobjecten, vingerafdruksieraden en voor wie ze graag een keer in het echt wil zien: de 300 dagen kaars. Haar collecties vanuit ‘rondom de dood’ is onderhevig aan verandering in verband met mooie nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor gaan bepaalde modellen of kleuren uit de collectie. Deze objecten staan voor een mooie aanbiedingsprijs in de vitrines.

De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van het Kulturhus.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.