Eerste exemplaar Monopoly Ommen uitgereikt

OMMEN – Woensdagmiddag is de eerste editie van Monopoly Ommen uitgereikt. De bekendste oma van Ommen, Oma Willems, nam het eerste exemplaar in ontvangst. Het spel is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Jumbo in Ommen. Klanten kunnen sparen voor korting op het spel.

Het project is een initiatief van Eric Epskamp en Ronald Heemskerk van de Jumbo, in samenwerking met Identity Games. Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft het karakter dat past bij Ommen. De straten in het spel lopen van het goedkope Kerkplein tot de dure Brugstraat. Instellingen als het Streekmuseum en de Nederlandse Gasunie hebben een plekje gekregen op het speelbord.

Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Ommen.

Foto: Jasper van der Zwan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.