Home / / Een spannende Nacht van de Nacht

Een spannende Nacht van de Nacht

OMMEN – Op zaterdag 26 oktober vindt voor de vijftiende keer in Nederland de Nacht van de Nacht plaats. Dit jaarlijkse evenement is erop gericht mensen bewust te maken van het feit dat het bijna nergens meer helemaal donker wordt. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor mensen, dieren en planten.

In samenwerking met de Kinderboerderij Ommen en enkele oud-leden van IVN Den Ham/Vroomshoop organiseert de VNM De Vechtstreek deze keer de Nacht van de Nacht in het Laarbos.

Ook deze keer staat de Nacht van de Nacht in het teken van zintuigen, dus er zijn hoor-, geur- en voelspelletjes. Ook wordt er uitleg gegeven over de Nacht van de Nacht. Misschien zijn er vleermuizen of nachtvlinders te zien of zijn er uilen te horen. Het is sowieso een spannende tocht door het duister voor jong en oud.

Wie de Nacht van de Nacht wil beleven, kan starten tussen 19.00 en 20.00 uur bij de Kinderboerderij aan het Laar. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop zijn er pannenkoeken en is er chocolademelk en koffie. Deelname is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage wel op prijs gesteld. Opgave is niet verplicht, maar wel wenselijk in verband met het maximale aantal deelnemers. Dit kan via inschrijven@kinderboerderijommen.nl of telefonisch via 0529-451150.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.