Home / / D’Ommerdieck verliest van Devinco

D’Ommerdieck verliest van Devinco

NIEUWLEUSEN – In de returnwedstrijd tegen Devinco was het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck erop gebrand om te winnen, na het nipte verlies van vorige week. Dat lukte niet, het eindigde zaterdag in 9-11.

Maar Devinco uit Deventer wist al gelijk in de eerste minuut te scoren. Daarna duurde het zes minuten voordat d’Ommerdieck goed op schot was en op voorsprong kon komen 2-1. In dezelfde minuut was de stand gelijk 2-2. Martin Alteveer benutte een strafworp 3-2 en Gerja Eijkenaar zorgde voor 4-2. D’Ommerdieck kreeg veel kansen, maar wist ze niet af te maken.
Devinco kwam weer dichterbij 4-3. Het werd 5-3. D’Ommerdieck onderschepte veel ballen in de verdediging, maar Devinco schoot raak. De ruststand was 5-5.

In de tweede helft kwam Stefan van Veldhuizen in het veld voor Jasper Batterink. En gelijk wist Stefan van Veldhuizen te scoren 6-5. Devinco kwam terug tot 6-6 en op voorsprong 6-7. Er werd weer gewisseld. Jasper Batterink kwam weer in het veld. En Martin Alteveer ging aan de kant. Na 6-8 wist d’Ommerdieck door rustig samenspel de stand weer gelijk te maken 8-8. In de laatste tien minuten kon Devinco uit lopen tot 8-11. Het laatste doelpunt was van Jasper Ekkelenkamp. Eindstand 9-11. Met deze stand kan Devinco het kampioenschap niet ontlopen.

Doelpuntenmakers : Jasper Ekkelenkamp 2x, Jasper Batterink, Martin Alteveer, Gerja Eijkenaar, Stefan van Veldhuizen, Nienke Rijkeboer, Esther van Dijken en Astrid Aalbers.

De wedstrijd van zaterdag 5 oktober d’Ommerdieck 1 tegen Centrum 1 wordt op verzoek van Centrum op woensdag 2 oktober om 20.00 uur in Nieuwleusen gespeeld.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.