Doe’s Gek presenteert knotsgekke shows

Advertorial

ZWOLLE – Het speelparadijs Doe’s Gek is van donderdag 24 tot en met zondag 27 oktober terug in de IJsselhallen in Zwolle. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar kunnen zich dit jaar vermaken op twaalfduizend vierkante meter speelplezier en zich uitleven tijdens verschillende shows.

Een zeemeermin, dino of vuurspuwer zien? Het is allemaal mogelijk bij Doe’s Gek. Dit jaar is er meer dan alleen de dinosaurusshow, want Zeemeermin Aquatica komt ook naar het Doe’s Gek evenement. Samen met haar zee-vriendjes kunnen kinderen met haar de wondere werelden van de zee ontdekken. Na de dinosaurusshow en de zeemeerminnenshow is er een Meet & Greet waar de kinderen met hun held/heldin op de foto kunnen.

Jeugdcircus Pavarini maakt het voor de jonge bezoekers mogelijk om te leren jongleren, te lopen op een bal of op één wiel te fietsen. Over de hele de dag verspreid zijn er diverse workshops waar ze verschillende circustrucs leren. Ook zijn de vuurspuwers dit jaar terug. Hirondelles, een groep jonge enthousiaste acrobaten die per dag twee shows gaan geven, is nieuw op Doe’s Gek. Zij doen acrobatische acts met veel emotie.

Verder heeft Doe’s Gek, samen met de Telekids Musicalschool, een open podium georganiseerd. Bij het open podium kunnen kinderen ‘knotsgekke’ talenten laten zien voor publiek. Het enige dat ze moeten doen is een filmpje insturen met hun optreden. In een korte beschrijving bij het filmpje moeten ze aangeven waarom de organisatie hen moeten kiezen.

Aanmelden kan via mail bij Jasper@organisatieteam.nl. Professionals van de Telekids Musical School begeleiden de deelnemers bij hun optreden. Wie wordt uitgekozen voor het open podium hoeft geen kaartje te kopen, want zij zijn VIP-artiest van Doe’s Gek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.