Home / tweetpost / Tennisverenigingen strijden om de Vechtdal Cup

Tennisverenigingen strijden om de Vechtdal Cup

DALFSEN – Het wedstrijdschema voor de Vechtdal Cup 2019 ligt weer klaar. In de weekenden van 2 en 3 en 9 en 10 november wordt er in de regio weer gespeeld om de felbegeerde Auto Combi Vechtdal Cup. De binnenbanen van TC Hardenberg worden omgetoverd tot Vechtdalbanen, waarop tennisverenigingen uit de regio het tegen elkaar opnemen voor de titelwinst van hun club.

Deze negentiende editie doen de volgende tennisclubs uit het Vechtdalgebied mee: Dalfsen, Ommen, Slagharen, Dedemsvaart, Gramsbergen, Kloosterhaar en Hardenberg. Er wordt gespeeld in de categorieën: GD, DD en HD in sterkte 5/6 en 7/8. “Het is voor iedere vereniging – groot of klein – mogelijk om te winnen. We hebben namelijk een toernooisysteem waarbij het voor alle verenigingen mogelijk is om deze titel in de wacht te slepen voor hun club”, zegt Joyce Vieth van de organisatie. “Vorig jaar was het tot op de laatste wedstrijd spannend en won Slagharen, maar neemt Dalfsen dit jaar de beker mee naar huis? Aanmoedigen mag. Graag zelfs, want gezelligheid staat voorop tijdens dit regionale toernooi.”

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.