Home / / De kerktoren van de Heilig Hartkerk is toe aan een opknapbeurt

De kerktoren van de Heilig Hartkerk is toe aan een opknapbeurt

LEMELERVELD – Onder het motto ‘Waardeer het, Repareer het’ zal er een actie opgezet worden om de benodigde middelen voor het opknappen van de karakteristieke kerktoren bij elkaar te krijgen. Als aftrap zal er een Open Toren Dag georganiseerd worden op zaterdag 19 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.

Foto’s gevraagd

De organisatie maakt een doorlopende diapresentatie met foto’s van de kerk, de katholieke scholen en alles wat met het kerkelijk leven in Lemelerveld te maken heeft. Er zijn reeds verschillende foto’s in het kerkelijk archief te vinden, maar nog niet voldoende. Wellicht hebben de oudere Lemelervelders nog verrassende foto’s liggen. De organisatie scant de foto’s in, waardoor het origineel weer terug kan naar de ‘gever’. Mocht u foto’s beschikbaar hebben, dan kunt u contact opnemen met: Nolly Holterman: 0572-372592 / 06-81573050 of mail naar: nollyholterman@hotmail.com

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.