Home / / De Dag van de Duurzaamheid met voorleesacties op de basisscholen

De Dag van de Duurzaamheid met voorleesacties op de basisscholen

OMMEN – Donderdag 10 oktober was het de jaarlijkse Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid voor het onderwijs. In het hele land vonden duizenden duurzame activiteiten plaats, waaronder de Voorleesacties op basisscholen. Een aantal collegeleden van de gemeente Ommen lazen voor op een drietal scholen; Burgemeester Hans Vroomen op het CNS Ommerkanaal, Wethouder Leo Bongers bezocht groep 6 van RKBS St Bernardus en Ko Scheele (foto) las voor uit ‘De wereld van plastic’ op Obs Het Palet.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Rick: Voorstelrondje

Ik ben Mark van Dam, 34 jaar en accountmanager bij deze organisatie. Ik werk hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.