Home / / Creatieve inloopworkshop met de vinylsnijder

Creatieve inloopworkshop met de vinylsnijder

OUDLEUSEN – Op woensdag 6 november is er in de Bibliotheek Oudleusen een creatieve inloopworkshop met de vinylsnijder voor jong en oud. Kinderen kunnen onder meer hun bidon of broodtrommel pimpen met zelfgemaakte stickers (1 euro) of canvassen stickeren en tekenen (2 euro).

Volwassenen kunnen aan de slag met tekststickers, botanische prints of kaarten (2 euro), allen gemaakt door de vinylsnijder van de Makerkar, die is aangeschaft door de bibliotheek. De middag duurt van 14.00-16.00 uur en aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Scootmobieltocht in Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 15 juli houdt Saam Welzijn weer voor het eerst een scootmobieltocht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.