Home / / Concert Spirit of Joy in de Voorhof

Concert Spirit of Joy in de Voorhof

NIEUWLEUSEN – Op 2 november presenteert Spirit of Joy onder leiding van Ingrid van Eerde het concert; overwinning door aanbidding. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianiste Loes Scherpenisse en de band Septem uit Zwolle. Het belooft een gevarieerde avond te worden waarbij samenzangnummers niet ontbreken.

Kaarten kosten 6,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Elah in Nieuwleusen of bij één van de leden. Het concert vindt plaats in GKV De Voorhof aan de Burg. Mulderlaan in Nieuwleusen. Aanvang: 20.00 uur.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.