Home / / Con Amore in actie

Con Amore in actie

LEMELERVELD – Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november houdt het koor Con Amore uit Lemelerveld weer haar jaarlijkse sponsoractie. Net als voorgaande jaren zijn veel koorleden enthousiast bezig voorbereidingen te treffen.

Er worden volop cakes en kruidkoeken gebakken en er is jam gemaakt van zeer verrassende en smaakvolle fruitcombinaties. Met veel plezier en in grote saamhorigheid wordt in de kantine van de COOP door de creatieve dames uit het koor gewerkt aan prachtige herfstkransen en sfeervolle bloemstukjes. Vooral de kransen en bloemstukjes vonden vorig jaar gretig aftrek. Veel mensen kochten ze om met Allerzielen op het graf van hun dierbaren te zetten.

Verder zijn er voederkransen voor de vogels, versgebakken knieperties en appels te koop. De opbrengst van de sponsoractie wordt onder meer gebruikt om het jaarlijkse kerstconcert te ondersteunen.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.