Home / / ChristenUnie Ommen in gesprek over Beerzerveld

ChristenUnie Ommen in gesprek over Beerzerveld

OMMEN – De ChristenUnie Ommen gaat met leden en belangstellenden in gesprek over Beerzerveld. Op dinsdag 29 oktober om 19.30 uur houdt de ChristenUnie voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in Hotel Restaurant ‘Beerzerveld’. De raadsleden uit Ommen zullen van de partij zijn voor informele gesprekken. ChristenUnie-wethouder Bart Jaspers Faijer zal iets vertellen over zijn visie op ‘krachtige kernen’ in Ommen, specifiek Beerzerveld.

De ChristenUnie wil de avond ook benutten om meer in contact met achterban en inwoners te komen in Beerzerveld over de thema’s die daar van belang zijn. Ook het bestuur van Plaatselijk Belang is uitgenodigd. De bedoeling is om elkaar op een informele wijze te ontmoeten en zo ook input te krijgen, die voor de raadsleden van belang is voor hun werk in de gemeenteraad.

“Het gesprek met de samenleving en de eigen achterban wordt steeds belangrijker voor je rol als politieke partij.”, aldus ChristenUnie-voorzitter Jan Westert. “Daarom proberen we de activiteiten van de partij dicht bij de inwoners te organiseren om goed op de hoogte te raken van wat er leeft.” De fractie is ook van plan in het najaar enkele werkbezoeken te brengen aan bedrijven in Beerzerveld.

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.