Home / / Bijna volle bak tijdens eerste cabareteske muziektheatervoorstelling in Kulturhus de Spil

Bijna volle bak tijdens eerste cabareteske muziektheatervoorstelling in Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – Met nagenoeg 300 verkochte kaarten lijkt de voorstelling ‘De klap van de Korenmolen’ van cabaretier Ernest Beuving nu al een groot succes. De show van Beuving die op zaterdag 26 oktober plaatsvindt in de Spil, is wat betreft de organisatie, één van de vele shows die zij wenst te programmeren in het komende seizoen.

In ‘De Klap van de Korenmolen’ laat Ernest zien wat hij (zoveel jaar na dato) nog steeds waard is. In zijn show zet hij de zaal op ‘Spilse’ wijze op z’n kop. Met een hilarisch concert, pareltjes van liederen en knotsgekke persiflages. Wie nog aanwezig wil zijn bij deze spetterende show, kan nog kaarten bestellen. De tickets kosten 14,95 euro inclusief pauzedrankje en worden uitgegeven in Grand Café de Spil in Nieuwleusen. Kaarten worden ook per post toegezonden aan mensen buiten de regio.

Voor deze eerste editie geldt een beperkte uitgifte en er zal op de dag zelf geen kaartverkoop ‘aan de deur’ plaatsvinden. Bezoekers van de show, kunnen voor 9.50 euro desgewenst voorafgaand aan de show, genieten van een tappasbuffet.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.