Home / / Bert de Roo veiling van start in Nieuwleusen

Bert de Roo veiling van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De Bert de Roo Veiling van S.V. Nieuwleusen is afgelopen week van start gegaan. Het betreft een online veiling die wordt verzorgd door BVA-Auctions. De veiling heeft de naam ‘sponsorveiling ten behoeve van S.V. Nieuwleusen’. Er staan maar liefst 257 kavels online met een enorme diversiteit.

De kijkdag is op zaterdag 2 november van 10.00 tot 14.00 in de hal van Bouwmeester, Rollecate 3E in Nieuwleusen. De veiling sluit op woensdag 6 november om 18.00 uur en op zaterdag 9 november van 10.00 tot 15.00 uur kunnen de spullen worden opgehaald. Op de website van S.V. Nieuwleusen staan de kavels die aangeboden zijn door de sponsoren.

Lees ook

Waterschap: ‘Regen geeft wat verlichting’

REGIO – De regen van de afgelopen week heeft in het werkgebied van het Waterschap …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.