Home / / Bert de Roo veiling van start in Nieuwleusen

Bert de Roo veiling van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De Bert de Roo Veiling van S.V. Nieuwleusen is afgelopen week van start gegaan. Het betreft een online veiling die wordt verzorgd door BVA-Auctions. De veiling heeft de naam ‘sponsorveiling ten behoeve van S.V. Nieuwleusen’. Er staan maar liefst 257 kavels online met een enorme diversiteit.

De kijkdag is op zaterdag 2 november van 10.00 tot 14.00 in de hal van Bouwmeester, Rollecate 3E in Nieuwleusen. De veiling sluit op woensdag 6 november om 18.00 uur en op zaterdag 9 november van 10.00 tot 15.00 uur kunnen de spullen worden opgehaald. Op de website van S.V. Nieuwleusen staan de kavels die aangeboden zijn door de sponsoren.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.