Home / / Beeldschermopvoeding; sociale media en gamen, hoe houd je het leuk?

Beeldschermopvoeding; sociale media en gamen, hoe houd je het leuk?

NIEUWLEUSEN – Op 16 oktober houdt de Spil een pubercafé met het thema; beeldschermopvoeding. De avond is gericht op ouders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar.

Computers, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ze zijn nuttig en je kunt er leuke dingen mee doen. Maar het gebruik roept ook vragen op: Hoeveel tijd achter de computer is eigenlijk gezond en zit mijn kind niet veel te lang te gamen?

Als ouder/opvoeder wil je het beste voor je kind. Maar wat is het beste als het gaat om gamen en sociale media. Hoe kun je voorkomen dat je kind afhankelijk wordt van sociale media zoals: Whats-App, Instagram of SnapChat? Wanneer is gamen een verslaving?

Deze avond wordt georganiseerd door Saam Welzijn, Tactus, Impluz en het Agnieten Colle-ge. Aanvang vanaf 19:15 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. De organisatie stelt aanmelding vooraf op prijs: www.saamwelzijn.nl/pubercafe.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.